Om sidan

Den här sidan skapades av mig för att jag vill hjälpa andra att bli friska från prostatit. Jag själv började få problem med kronisk prostatit när jag kom in i puberten vid 12-årsåldern. Det började med att jag fick ont efter utlösning och vid nedkylning på grund av idrottsaktiviteter.

Jag skämdes över det och berättade inte för någon. Vid en tidpunkt skickade jag ett anonymt mail till en läkare och fick till svar att jag borde åka in och undersöka mig så att jag inte hade cancer. Tänk dig hur en tonåring reagerar på ett sådant svar? Jag bestämde mig för att leva med mina smärtor och inbillade mig att det inte var så farligt ändå. Jag led i det tysta och kunde inte hitta någon information om min sjukdom.

Nu har 16 år gått sedan dess och jag har lärt mig om hur jag ska undvika att få smärtor och kramp som kommer med kronisk och akut prostatit. Här på min egen hemsida så vill jag dela med mig av mina erfarenheter och tips till unga killar och vuxna män som ännu inte blivit friska från sin prostatit. Om du inte börjar göra ändringar i ditt liv så kommer alltid inflammationen tillbaka efter några månader eller halvår.

Vill du vara frisk till den större delen så rekommenderar jag dig att testa min egna behandling här. Den fungerar för mig och jag hoppas att den ska göra det för dig med!